27 juni Trondheim/Sor-Fron
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Irma
27 Juni 2009 | Noorwegen, Oslo
Vanochtend hadden we even internet en dus hebben we nog een verslag kunnen plaatsen, maar daarna konden we niet meer online. Het verslag van gisteren en de foto’s komen dus een andere keer.
Vandaag willen we halverwege Trondheim-Oslo komen. Onderweg is er niet veel te doen. Wel zijn we nog even gestopt. Hier hebben we wat gegeten en wat foto’s gemaakt.
Na het bereiken van ons doel (Otta) zijn we nog even doorgereden en hebben we een kleine camping opgezocht: Heitum (in Sor-Fron). Was simpel maar netjes en ze hadden er een glijbaan en een grote trampoline. Sterre was het enigste kind en dus hebben we onze stoelen lekker bij de speelplaats gezet en Sterres badje onderaan de glijbaan. Sterre heeft zich dus prima vermaakt: eerst flink springen op de trampoline (snap niet waar ze met de hitte de energie vandaan haalt) en daarna via de glijbaan afkoelen in het zwembad. Af en toe een emmertje water over papa en mama heen en iedereen was blij.